Ubat resdung

Home

resdung

dah macam macam try

tapi tak nak hilang jugak

 

pic zamri2operasi 2014

Tak nak cerita panjang panjang sangat…rugi masa. Ambil 1-2 minit untuk baca info nie.

Kalau anda ada resdung seperti:

  1. Gatal-gatal di bahagian muka,
  2. Rasa gatal di mata dan telinga,
  3. Mata gatal dan pedih
  4. Bersin pada waktu pagi,
  5. Nafas bau busuk
  6. Selalu sakit kepala
  7. Gatal tekak dan hidung tersumbat,
  8. Hidung berair dan meleleh atau seangkatan dengannya.

Tak usah fikir lagi. buat kepala tambah sakit.

Apa kata. Cer try guna produk untuk rawat resdung nie !!!

arrow_downarrow_downarrow_down

20140216_083937

 kapsul

  • Produk khusus untuk perangi resdung

  • Produk halal keluaran muslim

  • Sebotol mengandungi 40 kapsul

  • Sehari ambil 2 biji

  • Terbukti berkesan

Sebab apa saya syorkan ubat resdung ni. Tengok apa kata mereka yang dah

guna. Ada yang seawal 3 hari dah nampak kesan.

Ambil hari ni esok lusa dah tak bersin lagi pagi2. Best kan.

Baru 3 hari jer guna

testimoni ubat resdung

ubat resdung

ubat resdung

Semuanya tiada lagi

testimoni ubat resdung

Bangun pagi pagi dah tak bersin

ubat resdung testimoni

Nafas dah tak berbau lagi

ubat resdung

Bersin bersembur macam salji

testimoni resdung

Gatal gatal semua hilang

testimoni ubat resdung

Muka dah tak gatal lagi

testimoni resdung

Dah tak sakit kepala lagi

ubat resdung

Suami dah tak bersin pagi pagi

ubat resdung

Nak tengok lagi testimoni. Klik sini Testimoni Resdung 

Sudah baca semua testimoni di atas. Memang terbukti resdung dapat dirawat. Bertindak sekarang jangan tunggu lagi takut resdung nanti bertambah kronik.

order sekarang

Anda jangan teragak agak lagi…

anda dah jumpa apa yang anda cari selama ini !!!

Order sekarang atau biarkan resdung anda lebih parah lagi !!!

stok ubat resdung

HARGA UBAT RESDUNG SINUS CURE

1 kotak RM 65 semenanjung / RM 70 Sabah, Sarawak

 (termasuk dengan pos laju)

Tetapi jika anda beli sekarang boleh dapat dengan harga jimat di bawah.

 

1 kotak RM 60 semenanjung / RM 65 Sabah, Sarawak

2 kotak RM 110 semenanjung / RM 120 Sabah, Sarawak

3 kotak RM 160 semenanjung / RM 170 Sabah, Sarawak

(FREE POS)

012_02

Serta saya bagi lagi percuma seketul sabun mandi anti bakteria 75 gram utk setiap pembelian

PENTING !!!

Setiap pembelian ubat resdung ini dengan saya ada jaminan. Sekiranya produk ini tidak memberi sebarang kesan positif dalam tempoh 20 hari daripada tarikh anda guna, anda boleh tuntut wang anda semula. 100% dikembalikan wang anda!!!

CARA NAK ORDER

Masukkan jumlah pembayaran mengikut jumlah di atas kesalah satu akaun di bawah.

1. Boleh buat cash deposit.

2. Boleh transfer di mesin ATM.

3. Boleh gunakan Maybank2u atau Cimbclicks secara online.

jadual pembayaran akaun zamri

PENGESAHAN BAYARAN

Selepas bayaran dilakukan terus sms mengikut butiran dibawah. Taip:

1. UBAT RESDUNG (Berapa unit)

2. JUMLAH BAYARAN DAN BANK YANG DIGUNAKAN

3. NAMA PENUH

4. ALAMAT PENGHANTARAN

 

Sila sms ke 019-479 8794

Penghantaran dilakukan melalui pos laju. Bagi masa 1-3 hari bekerja untuk sampai bagi semenanjung dan 2-4 hari bekerja bagi sabah dan sarawak.

 

P/S: Dengan hanya tindakan yang pantas dan segera boleh merawat resdung anda tanpa perlu belanja yang mahal

P/S/S: Setiap pembelian dilindungi dengan “Jaminan pulangan wang dalam tempoh 30 hari” jika tiada sebarang perubahan.

P/S/S/S: Mohon like fanpage facebook untuk update dari masa ke semasa | Ubat Resdung Bella Formula

 

Disclaimer : Kesan penggunaan kapsul resdung ini adalah berbeza kepada setiap individu. Perubahan semasa menggunakan produk ini bergantung kepada tindak balas dan juga tahap resdung seseorang. Setiap orang adalah berlainan kesannya. Kapsul resdung ini hanyalah sebagai ihktiar untuk merawat resdung secara terus daripada rumah.