Ubat resdung

Home

 anda ada resdung

dah macam macam try

tapi tak nak hilang jugak

Baca mesej daripada pesakit resdung di bawah.

Baru Lepas Ambil 3 Biji Ubat Resdung

 testimoni whatsapp 3 biji

pic zamri2

SMS/WHATSAPP 019 479 8794 Zamri

Hadiah bernilai RM 39.50 percuma untuk anda….

Assalamualaikum…

Nak tanya, anda ada tak masalah macam di bawah ni:

  1. Gatal-gatal di bahagian muka,
  2. Rasa gatal di mata dan telinga,
  3. Mata gatal dan pedih
  4. Bersin pada waktu pagi,
  5. Nafas bau busuk
  6. Selalu sakit kepala
  7. Gatal tekak dan hidung tersumbat,
  8. Hidung berair dan meleleh

Sekiranya ada salah satu masalah di atas, anda berkemungkinan ada masalah resdung. Malahan jika dibiarkan tanpa di rawat segera mungkin akan menjadi lebih parah lagi sehinggakan boleh juga berlaku:

• Hidung semakin kerap selalu tersumbat
• Lendir dari hidung dan tekak semakin kerap
• Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
• Demam atau selesema yang berpanjangan
• Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata
• Jangkitan otak
• Sakit tekak yang kronik
• Berdengkur secara kronik
• Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil

Jadi kalau dibiarkan memang akan lebih parah sehingga boleh sampai ke tahap perlu buat pembedahan. Tapi jangan risau, kita ikhtiar dengan penawar resdung ini. Moga dengan izin tuhan resdung anda menjadi lebih baik.

Apa kata. Cer try guna produk untuk rawat resdung nie !!!

arrow_downarrow_downarrow_down

20140216_083937

 kapsul

  • Produk khusus untuk perangi resdung

  • Produk keluaran muslim, orang islam kita.

  • Sebotol mengandungi 40 kapsul

  • Sehari ambil 2 biji

  • Terbukti berkesan

Sebab apa saya syorkan ubat resdung ni.

Tengok apa kata mereka yang dah guna.

Ada yang seawal 3 hari dah nampak kesan.

Ambil hari ni esok lusa dah tak bersin lagi pagi2. Best kan.

Baru 3 hari jer guna

testimoni ubat resdung

ubat resdung

ubat resdung

Semuanya tiada lagi

testimoni ubat resdung

Bangun pagi pagi dah tak bersin

ubat resdung testimoni

Nafas dah tak berbau lagi

ubat resdung

Bersin bersembur macam salji

testimoni resdung

Gatal gatal semua hilang

testimoni ubat resdung

Muka dah tak gatal lagi

testimoni resdung

Dah tak sakit kepala lagi

ubat resdung

Suami dah tak bersin pagi pagi

ubat resdung

Sudah baca semua testimoni di atas. Memang terbukti resdung dapat dirawat. Bertindak sekarang jangan tunggu lagi takut resdung nanti bertambah kronik.

order sekarang

Anda jangan teragak agak lagi…

anda dah jumpa apa yang anda cari selama ini !!!

Order sekarang atau biarkan resdung anda lebih parah lagi !!!

HARGA UBAT RESDUNG SINUS CURE

1 kotak RM 65 semenanjung / RM 70 Sabah, Sarawak

 (termasuk dengan pos laju)

Tetapi jika anda beli sekarang boleh dapat dengan harga jimat di bawah.

 

1 kotak RM 60 semenanjung / RM 65 Sabah, Sarawak

2 kotak RM 110 semenanjung / RM 120 Sabah, Sarawak

3 kotak RM 160 semenanjung / RM 170 Sabah, Sarawak

(FREE POS)

LAGI FREE BONUS TAMBAHAN!!!

Setiap pembelian ubat resdung akan dapat percuma sekotak minyak kelapa dara azra bernilai RM 39.50

20150114_100737

CARA NAK ORDER

Masukkan jumlah pembayaran mengikut jumlah di atas kesalah satu akaun di bawah.

1. Boleh buat cash deposit.

2. Boleh transfer di mesin ATM.

3. Boleh gunakan Maybank2u atau Cimbclicks secara online.

jadual pembayaran akaun zamri

PENGESAHAN BAYARAN

Selepas bayaran dilakukan terus sms mengikut butiran dibawah. Taip:

1. UBAT RESDUNG (Berapa unit)

2. JUMLAH BAYARAN DAN BANK YANG DIGUNAKAN

3. NAMA PENUH

4. ALAMAT PENGHANTARAN

 

Sila sms/whatsapp ke 019-479 8794

Penghantaran dilakukan melalui pos laju. Bagi masa 1-3 hari bekerja untuk sampai bagi semenanjung dan 2-4 hari bekerja bagi sabah dan sarawak.

 

P/S: Dengan hanya tindakan yang pantas dan segera boleh merawat resdung anda tanpa perlu belanja yang mahal

P/S/S: Setiap pembelian dilindungi dengan “Jaminan pulangan wang dalam tempoh 30 hari” jika tiada sebarang perubahan.

Disclaimer : Result can be vary between people

Kesan penggunaan kapsul resdung ini adalah berbeza kepada setiap individu. Perubahan semasa menggunakan produk ini bergantung kepada tindak balas dan juga tahap resdung seseorang. Setiap orang adalah berlainan kesannya. Kapsul resdung ini hanyalah sebagai ihktiar untuk merawat resdung secara terus daripada rumah.