Ubat resdung | Minyak kelapa dara azra

Home

resdung

dah macam macam try

tapi tak nak hilang jugak

 

 

019-432 5702 whatsapp/sms sebarang pertanyaan

 

Tak nak cerita panjang panjang sangat…rugi masa. Ambil 1-2 minit untuk baca info nie.

Kalau anda ada resdung seperti:

  1. Gatal-gatal di bahagian muka,
  2. Rasa gatal di mata dan telinga,
  3. Mata gatal dan pedih
  4. Bersin pada waktu pagi,
  5. Nafas bau busuk
  6. Selalu sakit kepala
  7. Gatal tekak dan hidung tersumbat,
  8. Kena habuk mesti nak bersin
  9. Hidung berair dan meleleh atau seangkatan dengannya.

Tak usah fikir lagi. buat kepala tambah sakit.

Apa kata. Cer try guna produk untuk rawat resdung nie !!!

arrow_downarrow_downarrow_down

 20150114_100737

  • Produk antara khasiat terbaik untuk perangi resdung

  • Produk halal keluaran muslim

  • Bahan organik dan semulajadi

  • Sebotol mengandungi 60 softgel lembut

  • Sehari ambil 2 biji

  • Terbukti berkesan dengan testimoni daripada pengguna

  • Boleh digunakan oleh kanak-kanak, wanita mengandung, warga emas, lelaki dan juga wanita

Tengok apa kata mereka yang dah guna.

Disclaimer: Result may vary between person

resdung tak gatal lagi

resdung kurang

resdung kurang bersin

resdung dah x gatal

alergik resdung

alergik dah kurang

alergik kurang

Sudah baca semua testimoni di atas. Memang terbukti resdung dapat dirawat. Bertindak sekarang jangan tunggu lagi takut resdung nanti bertambah kronik.

order sekarang

Anda jangan teragak agak lagi…

anda dah jumpa apa yang anda cari selama ini !!!

Order sekarang atau biarkan resdung anda lebih parah lagi !!!

kotak kotak vco

20150114_101816

Cara Makan

Ambil waktu pagi semasa perut kosong 1 biji dan malam sebelum tidur 1 biji. Minum air putih sekurang kurangnya 2 liter sehari

 

HARGA KELAPA DARA AZRA

Harga pasaran

1 kotak RM 39.50 semenanjung / RM 41.50 Sabah, Sarawak

 

Harga jualan  (termasuk dengan pos laju)

 

1 kotak RM 45 semenanjung / RM 50 Sabah, Sarawak

2 kotak RM 85 semenanjung / RM 90 Sabah, Sarawak

3 kotak RM 120 semenanjung / RM 130 Sabah, Sarawak

 

CARA NAK ORDER

Buat masa sekarang produk ini hanya dijual online shj terus daripada syarikat…tak ada di tempat2 lain..

Sila sms/whatsapp Azra Beauty Secret.

ke 019-432 5702 untuk order

 

Penghantaran dilakukan melalui pos laju. Bagi masa 1-3 hari bekerja untuk sampai. Paling cepat dalam masa sehari selalunya.

 

Disclaimer : Kesan penggunaan produk ini adalah berbeza kepada setiap individu. Perubahan semasa menggunakan produk ini bergantung kepada tindak balas dan juga tahap resdung seseorang. Setiap orang adalah berlainan kesannya. Produk ini hanyalah sebagai ihktiar untuk merawat resdung secara terus daripada rumah.